Bugun...


Yekta Haktan Polat- Türkiye'nin en küçük spor köşe yazarı

facebook-paylas
Futbolda gündem
Tarih: 07-04-2024 11:47:00 Güncelleme: 15-04-2024 12:44:00


Merhaba uzun süredir yazı yazmıyordum.Şimdi kaldığımız yerden devam edelim.Hadi başlayalım.İlk önce Ramazan Bayramınız mübarek olsun.Allah dileklerinizi kabul etsin.

17.03.2024 tarihinde Trabzonspor evinde Fenerbahçeyi ağırladı.Maç sonu Fenerbahçenin galip gelmesi ile oyuncular orta sahada kutlama yapmaya başladı.İşte o sırada maskeli bir Tabzonspor taraftarı bu kutlamaya dayanamadı ve Fenerbahçenin sağbeki Brıght Osayi Samuel’e bıçak ile saldırıda bulundu.Osayi ise buna yumruk ile cevap verdi.Ardından bir taraftar Mert Müldür’e corner direği ile saldırdı.Taraftarlar bir anda sahaya atladı ve Livakovic de yumruktan kaçamadı.Bu olaylardan sadece 3 saat sonra Fenerbahçeli oyuncular stadı terkedebildi.PDFK ise Oosterwolde ve İrfancan Eğribayat’a bir maç ceza verilirken, Osayi Samuel ve Michy Batshuayi’ye hiçbir ceza verilmeyince Galatasaray taraftarları isyan etti ve onların da ceza almasını istediler.07.04.2024 tarihinde bir Süper Kupa maçı var. Ali Koç yaptığı toplantıda eğer maça yabancı hakem verilmezse Fenerbahçenin maça U19 ile çıkacağını söylemişti ve öylede oldu. Fenerbahçe yaptığı paylaşımda Olimpiakos maçının hazırlıklarına başladık dedi ve Şanlıurfa’ya gelmedi. Kendi stadlarına ise adil rekabet lafını yazdırdılar.Adana Demirspor maçında da bu yazıyı görebiliyoruz.

Transfer haberleri ile devam ediyoruz.Beşiktaş gelecek sene Patrik Schick ve Salih Özcan’ı transfer etmek istiyor. Zaten Salih Özcan birçok röportajında Beşiktaşı sevdiğini belli etmişti. Beşiktaş aldığı Fernando Santos ile yollarını ayırmak üzere.Yerine Kurban Kurbanov ile ilgileniyorlar.

Mbappe Real Madrid’e mi gidecek? yoksa Barcelonaya mı diye düşünüyoruz. Parıs Saint German maçları Mbappe’siz oynanıyor.Bu nedenle de kötü ilerliyorlar.

Şenol Güneş ise Güney Kore milli takımının başına geçmek üzere. Hatta Korece bile öğrenmeye başlamış.

Muslera işi belli oluyor.Okan Buruk ve Galatasaray şampiyonluk yolundayken Musleranın sözleşmesini bir yıllık uzattı.Galatasaray büyük umutlarla getirtiği Tete’yi göndermek istiyor. Okan Buruk ise milli takıma gitmek üzere.

Türkiye'nin Avusturya ile gerçekleşen son maçında  6­-1’lik  mağlubiyetten sonra Montella’yı gönderebilir. Haberi heyecenla bekliyoruz.

 



Bu yazı 21563 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

YAZARIN DİĞER YAZILARI

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ

Türkiye'nin en iyi sesi kim ?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI