Bugun...


Yekta Haktan Polat- Türkiye'nin en küçük spor köşe yazarı

facebook-paylas
Futbolda olaylar
Tarih: 06-07-2024 12:35:00 Güncelleme: 06-07-2024 13:04:00


Merhaba bugün sizlerle futboldaki olaylara bakacağız.İlk olarak A Milli Futbol Takımımıza çeyrek finalde Hollanda karşısında başarılar dilerim. Umarım bu turnuvada kupayı alırız. Melih Demiral Avusturya maçında yaptığı Bozkut işareti ile iki maç ceza aldı.UEFA resmen açıkladı ve yıldız oyuncumuz maçlarda yer almayacak.
Türk takımlarımıza baktığımızda  Galatasaray Batshuayi'in transferini resmen açıkladı.Böylece üç büyüklerde oynayan ilk yabancı oyuncu oldu.
Beşiktaş ise Angel Dı marıa ve Mats Hummels'e teklif yaptı.Mats Hummels kararını daha vermemişken Dı marıa Copa America'dan sonra kararını verecek.Ayrıca Beşiktaş ve Trabzonspor büyük transfer yarışına giriyor.Paul Onuachu için büyük bir yarışdalar. 
Okay Yokuşlu ise bu listeye dahildir. Transferlerde çok büyük. Trabzonspor şuana kadar Ozan Tufan, Antony Nwakaeme,Cihan Çanak,Denis Draguş,John Lundstram,Borna Barisic transferlerini gerçekleştirdi. Beşiktaş sadece Rafa Silva  ve Gabriel Pualista transferlarini yaptı. Southampton ve Göztepenin sahipleri aynı olduğu için Beşiktaş Göztepe'ye Javi Montero,Emre Bilgin ve Mustafa Hekimoğlu'nu vererek Nijeryalı forveti Kadrosuna katmak istiyor.
Fenerbahçe ise Geçen sezon Beşiktaş'ta oynayan Cenk Tosun'u listesinde bulunduruyor.Ayrıca Fenerbahçe santrafor bölgesine Ey Nesyri veya El Kaabi'yi istiyor. Dzeko takımda kalacağı için ikisinden biri seçilecek.
Guale Doue sağ bek olarak Galatasaraya transfer olmak üzere .Oyuncu ile anlaşma sağlandı.Kulübü ile ise yakın zamanda anlaşma sağlancak.


Bu yazı 22725 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

YAZARIN DİĞER YAZILARI

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ

Türkiye'nin en iyi sesi kim ?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI